Kargalar-Uzungüney Köyleri arasındaki yol asfaltlaması ve köprüye yapımı planlanan korkulukla ilgili inceleme yapan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Ebegümeci Köyü’ndeki su projeleri ve parke çalışmaları ile Sivriler Köyü’ndeki istinat duvarı çalışmaları hakkında bilgiler alarak, Akşeyh Köyü’nde yapımı tamamlanan su deposunun açılışı yaptı.

 

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Ebegümeci, Sivriler ve Akşeyh Köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretlerinde Kaymakam Ahmet Karakaya’ya; İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Orhan Kaş, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İl Genel Meclis Üyeleri Necdet Karaveli, Dursun Dökmeci, Hasan Dağkıran, İl Özel İdare Plan ve Proje Müdürü Mustafa Kalaycı, İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Necdet Koç, İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Selahattin Özkul, İl Özel İdare Merkez Şantiye Şefi Kemal Çiçek eşlik etti.

Yol üzerindeki Kargalar-Uzungüney Köyleri arasındaki yol asfaltlaması ve köprüye yapımı planlanan korkulukla ilgili inceleme yapan Kaymakam Karakaya, Ebegümeci Köyü’ndeki su projeleri ve parke çalışmaları ile Sivriler Köyü’ndeki istinat duvarı çalışmaları hakkında bilgiler alarak, Akşeyh Köyü’nde yapımı tamamlanan su deposunun açılışını yaptı.

Ziyarette bulunulan köyler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Karakaya, köy muhtarları ve vatandaşlarla köylerin ihtiyaçları ile ilgili sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinlendi.

Kaymakam Ahmet Karakaya, desteklerinden dolayı başta Vali Ali Kaban olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş ve yetkililerine teşekkürlerini ifade etti. Kaymakam Karakaya, ziyaret ettiği köylerdeki çocuklara hediyeler verdi.

Köy muhtarları ve vatandaşlar, yapılan çalışmalar için Kaymakam Karakaya ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundular.