Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir beraberinde MHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz, MHP Kdz.Ereğli İlçe Sekreteri Yakup Yıldırım ile Önder Gazetesi'ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Mehmet Emrah Bozkuş ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştüler.

Özdemir, Önder Gazetesi imtiyaz sahipliği görevine getirilen Mehmet Emrah Bozkuş'a yeni görevinde başarılar dilerken seçim çalışmalarına ilişkin de bilgiler verdi.

Ereğli'nin her noktasını kucaklamak için yola çıktıklarını belirten Özdemir, "Seçim çalışmalarımız beklediğimizden de iyi gidiyor. Toplumun her kesiminden halkımızın desteğini görüyoruz ve bu destek giderek de artıyor. Huzur için iyi bir gelecek için Ereğli Belediye Başkanlığına talibiz" dedi.

Gülüç Belediye Başkan Adayı Tarık Semiz ise kavga ve umutsuzluktan uzak, barış ve umutla Gülüç'ü buluşturmak istediklerini anımsatarak, "Genç ve dinamik bir kadro ile Gülüç Belediyesi'ne hizmet etme noktasında aday olduk. Ev ev çalışmalarımızı sürdürüyoruz" sözleri ile konuştu.

Ziyarette ilçe gündemine ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.