Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, yeni terminal binasında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden bilgiler alan Uysal, kaba inşaatı ve alt yapısı biten, çevre düzenleme, iç dizayn ve boya işlemleri devam eden terminal binasının Kurban Bayramı öncesinde teslim edileceğini söyledi.

 

Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: “Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek ile birlikte terminal inşaatını gezen ve firma yetkililerinden bilgiler alan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, daha önce 2015 yılı Mart ayında bitirilmesi öngörülen yeni terminalin Bayram öncesi teslim edileceğini söyledi. Kaba inşaatı ve alt yapısı biten, çevre düzenleme, iç dizayn ve boya işlemleri devam eden inşaattaki çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Uysal, A bloğu 2, B bloğu 3 kattan oluşan, 14 adet gişe ofisi, 244 kişilik yolcu bekleme yeri, otopark ve 2 bloğu birbirine bağlayan iç yaya geçiş çelik asma köprüyü de bünyesinde barındıran yeni terminal binasını, Kurban Bayramı öncesi teslim almayı, gerekli çalışmaların yapılmasıyla birlikte mevcut terminali yeni yerine taşımayı hedeflediklerini söyledi. Uysal, “Terminal hal binası olacak” şeklindeki söylemlerin dedikodu olduğunu da dile getirerek, “Vatandaşlarımız bu söylemlere itibar etmesin” dedi.

Uysal, gün içinde vefat eden Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaaslan’ın teyzesinin oğlu Yüksel İbrahim Çay ve İl Genel Meclis üyesi Ali Tarakçı’nın akrabası Melek Tarakçı’nın cenaze törenlerine katılarak her iki ailenin açısını paylaştı”

 

(Haber Merkezi)