CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı Kadın Yöneticileri, Kadın Kolları ve Gönüllü kadınlarn 16 Nisan Anayasa Referandumu için   ‘Hayır’ çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ilçe Başkanı Sertan Ocakçı şöyle açıkladı:

“Sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li Kadınlarımız  Bağlık, Murtaza, Güldere, Sarıkokmaz, Müftü, Hatip sokak,  Kepez, Köseler, Hamzafakıllı, Kıyıcak, Dağlar, Göktepe,  Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelerdeki bütün evleri kapı kapı dolaşan kadınlarımız, referandumda neden Hayır oyu kullanılması gerektiğini anlatıyor.





Kadın Kollarımız ve gönüllüler; e
vleri  apartmanları ve esnaflarımızı dolaşarak vatandaşlardan  referandumda ‘Hayır’a destek istediler.  Bu tip çalışmalar yaparak vatandaşlara dokunarak, samimi duygularla hayırı anlatarak vatandaşlardan destek istediklerini ifade eden CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına bağlı kadın üyelerimiz ve Kadın Kolları Başkan ve yöneticilerimiz  24 ocak’tan bu güne  referandum çalışması yapıyorlar.  Kadınlarımız, Güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi için, Meclisin sözde değil özde olması için ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ dediğimiz Meclisimizin devamı için, Cumhuriyetin devamı için rejimin ve tek adamlığın yanlış olduğunu anlatmaya devam ediyorlar.  

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığımızın kadın üyelerimizin  çalışmaları 16 Nisan’a kadar aralıksız devam edecek olup,  çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakılmayacaktır.”