Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonunu Kozlu, Çatalağzı, Ontemmuz ve Karadon’da değerlendirdi.

 

CHP 1’nci sıra Milletvekili Adayı Başkent Hastanesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, 4’ncü sıra Adayı Erol Sarıal, CHP eski Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Faruk Demir Merkez ilçe Başkanı Tarık Coşkun ve partililerle birlikte kapı kapı dolaşarak halktan 12 Haziran seçimleri için destek istediler.

 

CHP’DEN KOZLU’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

CHP adayları ve partililer yaklaşık 30 araçlık bir konvoyla Kozlu Topbaşı, Fatih Mahallesi’nde adeta gövde gösterisi yaptı. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal ve Milletvekili Adayı Erol Sarıal, Fatih Mahallesi’nde evleri dolaşarak CHP’ye destek isterken, partililerde ellerinde CHP bayraklarıyla “Başbakan Kemal” sloganları attılar. CHP Parti Meclisi üyesi ve eski Milletvekili Faruk Demir, “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” şarkısını söylerken, Fatih Mahallesi sakinleri evlerinin balkonundan CHP bayrakları ve alkışlarla tempo tuttular. CHP’liler daha sonra uzun araç konvoyuyla Bahçelievler Mahallesi’nde de gövde gösterisi yaptılar. CHP’liler Pazar günü Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Çatalağzı’na bağlı Göçükaltı mevkiinde gerçekleştirilen pikniğe katıldı. Milletvekili Adayı Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal ve Erol Sarıal piknikçilerle sohbet ettiler.

 

CHP ONTEMMUZ’DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

CHP’liler Ontemmuz Mahallesi’nde de seçim çalışmalarını sürdürdü. 1’nci sıra adayı Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal, Milletvekili Adayı Erol Sarıal ve partililer Ontemmuz Mahallesi’ndeki tüm evleri tek tek dolaşarak vatandaşlardan destek istediler. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan CHP’liler,  daha sonra Karadon’a geçerek burada maden işçileri ile sohbet ettiler. CHP Milletvekili Adayı Erol Sarıal, gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtirken, 12 Haziran sonrası halkın iktidarında başta Zonguldak olmak üzere ülkenin temel sorunlarının çözüme kavuşacağını, herkesin yüzünün güleceğini söyledi.