Türkiye Değişim hareketi Zonguldak Merkez İlçe Temsilcisi Ömer Çamur, TDH Lideri Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye destek için parti kurmama kararı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, kişisel görüşlerini rafa kaldırdığını ve seçime kadar her koşulda TDH Zonguldak İl Temsilcisi Harun Akın’ın yanında olacaklarını söyledi.
TDH Zonguldak Merkez İlçe Temsilcisi Ömer Çamur, TDH lideri Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye destek için parti kurmama kararında İl Temsilcisi ve CHP'nin önceki Milletvekili Harun Akın’ın etkili olduğunu iddia etti. Kararın hayırlı olması temennisinde bulunan Çamur, “TDH Lideri Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye destek için parti kurmama kararını vermesinde 22. Dönem Zonguldak Milletvekili ve TDH Zonguldak İl Temsilcisi Harun Akın’ın etkisi çok fazla oldu. Karar hayırlı olsun. Bu neden, bizi kararla ilgili çok fazla yorum yapmamaya itiyor” dedi.

"KARARA HAZIRLIKLIYDIK"
Şahsı düşüncelerini rafa kaldırdığını belirten Çamur, bundan sonraki süreçte ise her koşulda TDH İL Temsilcisi Harun Akın’ın her koşulda yanında olacaklarını kaydetti. Merkez ilçe yönetim kurulu ve belde başkanları ile birlikte 10 gün önce yapılan değerlendirme toplantısında da Akın’a destek kararı çıktığını belirten Çamur, şöyle konuştu; “Belde Başkanı olarak şahsım, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belde başkanlarımız ile birlikte 10 gün önce yaptığımız durum değerlendirme toplantısında alınabilecek her karara karşı hazırlıklıydık ve tedbirlerimizi almıştık. Aynı toplantıda Merkez ilçedeki 32 yönetim kurulu üyemiz, 8 belde başkanımız ile birlikte parti kurulması kararından vazgeçilmesi halinde, Değişim Hareketi çatısı altında yine parti kurulacak gibi toplanma, çalışmaları sürdürme ve 22. Dönem Milletvekili ve TDH Zonguldak İl Temsilcisi Harun Akın’a tam destek verme kararı almıştık. Tüm birimlerimizle birlikte Harun Akın’a desteğe devam edeceğiz. Kişisel görüşlerimi rafa kaldırdım. Seçim aşamasına kadar Harun Akın’ın her koşulda yanında olacağım.”

DESTEKLERE TEŞEKKÜR
Bugüne kadar verilen destekler nedeniyle teşekkür eden Çamur, “Merkez İlçe Temsilciği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine geldiğimde, şahsıma ve yönetim kurullarımıza desteklerini esirgemeyen, büyüklerime saygı ve teşekkürlerimi, küçüklerime ise sevi ve teşekkürlerimi sunarım. Bana, gönüllerini karşılıksız açtıklarını biliyorum. Bende onları mahcup etmediğimi düşünüyorum. Bundan sonra da etmeyeceğim. Ayrıca gelip, harekete kaydını yaptıran, harekete gönül veren tüm dostlarımız, partililere ve üyelere de saygılarımı, bu süreçte desteğini esirgemeyen basın mensuplarına ve basın kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi