AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kilimli Belediyesi tarafından “Çanakkale’yi Görmeyen Kadınımız Kalmasın” isimli proje kapsamında 300 kadın ve 60 genç ile birlikte Çanakkale’ye gitti. Milletvekili Ulupınar, Çanakkale gezisi hakkında yaptığı açıklamada, “Kilimli Belediye Başkanımız, bu projeden bana bahsetti ve beni de bu programda aralarında görmek istediğini belirtti. Ben de Kilimlili hemşehrilerimizle birlikte Çanakkale gezisine katıldım. Bütün vatandaşlarımız, Çanakkale’yi görmeli ve şehitlikleri ziyaret ederek, dua etmelidir. Seyit Onbaşı Büstü, Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği, Şehitler Abidesi, Alçıtepe, 57’nci Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Anafartalar’ı ziyaret ettik. 252 bin zayiatın verildiği Çanakkale Savaşları’nın Cumhuriyetimizin kurulmasındaki önemini daha iyi anladık. Çanakkale Zaferi yokluklar içinde bir milletin dirilişinin öyküsüdür. Bunun içindir ki her Türk Vatandaşı mutlaka Çanakkale şehitliklerini ziyaret etmelidir. Başkanıma böyle bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ederim” dedi.
Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı cepheleri gezen ve şehitlere dua eden Kilimlililer, organizasyonu düzenleyen Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'e ve kendilerine eşlik eden Özcan Ulupınar'a teşekkür ettiler.

ULUPINAR, MERSİN DÖNÜŞÜ 
BAŞBAKAN ERDOĞAN’I KARŞILADI
AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Mersin dönüşünde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan parti otobüsüyle şehir merkezine hareket eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı, Ankamall Alışveriş Merkezi önünde karşıladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, burada toplanan vatandaşlara hitap etti. 
Vatandaşlar, Başbakan Erdoğan'a Türk bayraklarıyla destek verdi.
Milletvekili Ulupınar, Ankamall önündeki karşılama için yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“Pazar günü Ankamall önünde Mersin’den dönen Başbakanımızı karşıladık. 
Müthiş bir topluluk vardı. Coşku ve heyecan dolu olan bu toplulukta bulunan vatandaşlarımız, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi dolu pankartlar hazırlamışlardı. Böyle bir sevgi seli daha görülmemişti. 
Başbakanımız kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara Ankamall önünde hitap etti. Ülkemizde istikrarlı bir süreç devam ediyor. Bu süreci baltalamaya çalışanlara müsaade etmeyiz. Ekonomi, sağlık, eğitim alanında olduğu gibi her alanda gelişmeye devam ediyoruz.”