Zonguldak İş Adamları Derneği AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve iş adamlarını ZONİAD merkezinde bir araya getirdi. 

 

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen toplantıya kahvaltı ile başlandı. Şehrin geleceğinin ve il açısından stratejik konuların değerlendirildiği toplantıda; bölünmüş yollardan, hastane projesine, Toki çalışmalarından, iş dünyasının ve şehrin geleceğini ilgilendiren bir çok konuda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. 
AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, “Sizlerle birlikte olmaktan memnun olduğumu ifade etmek isterim. Burası özel bir yer sizler bu şehrin geleceği için çalışan değerli insanlarsınız ve böyle bir değerli çatı altında bir araya gelmişsiniz. Fikirleriniz ve çalışmalarınız bizler için çok önemli gerek iş dünyası gerek şehrin geleceğini ilgilendiren konulurda ZONİAD görüşlerini önemsiyoruz değer veriyoruz ve fikirlerinizi bizlerle de paylaşmanızı rica ediyoruz“ dedi.

 

Programın ardından Zonguldak İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay tarafından toplantının anısına Osmanlı Sultanı Abdülhamit Han tarafından çizdirilen 1890 yılına ait Zonguldak Maden Havzası haritalarından biri takdim edildi. Hediye karşısında duygulanan Candan,  “Bu çok özel bir hediye çok anlamlı çok değerli teşekkür ediyorum “ dedi.