Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerini Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırladı.

 

Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Hüseyin Çavuşoğlu ile birlikte Avrasya Kulübü Grubundan 45 öğrenci, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ı ziyaret ettiler.

Bülent Ecevit Üniversitesi Avrasya Kulübü Grubu Başkanları Nurettin Taşdemir ve Emre Amir ile İlahiyat, Siyaset Bilimleri, İktisat, Fen Edebiyat, Mühendislik ve İletişim Fakültesinden öğrenciler Milletvekili Prof.Dr.Candan’a taleplerini, görüşlerini ve beklentilerini ilettiler.

Candan’da ülkenin genç bir nüfusa sahip olduğunu belirterek, gençlerimize çok çalışmalarını tavsiye etti. “Geleceğin Türkiye’sini sizleri özelliklede üniversiteli gençler kuracaktır” sözleri ile konuşan Candan, ekonomik kalkınmada araştırma ve geliştirme çalışmalarının yanı sıra üniversitelerin vereceği katkının önemli olduğuna vurgu yaptı. Öğrenciler de Candan’a gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.