AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yönetim kurulu üyeleri ile Asma Mahallesi güzergahında çalışan dolmuş şoförleri kahvaltıda bir araya geldi. Asma son durakta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Asma Dolmuş Durağı Başkanı Ali Şen yaptığı konuşmada, Bizimle böyle bir kahvaltı organizasyonunda buluştuğunuz için teşekkür ediyorum. Durakların sorunları var. İnşallah bu toplantı durağımız için hayırlı olur dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise konuşmasında şöyle dedi: Merkez İlçe Teşkilatı olarak yaklaşık 1 ay önce başlattığımız kahvaltı organizesini bugün de Asma dolmuş durağı şoförleri ile bir araya gelerek devam ettiriyoruz. Bütün duraklarda bu organizeyi yaptık. Amacımız sohbet muhabbet etmek sorunları yerinde görmektir. Yaptığımız bu organizede durakların taleplerini dinliyoruz. En büyük sorun güzergah ve halk otobüsleri konusudur. Halk otobüsleri rekabet gücünü kurarak sizleri mağdur ediyorlar. Güzergah sorunu için bir şey demek istemiyoruz. Mahkeme süreci var. Araçların yenilenmesi ve birleşmeleri gerekiyor. Belediye Meclis üyeleriyle bunları görüştük istek ve temennilerinizi almak istiyoruz. Meclis tatile girdi. Milletvekillerimizle ziyaretlerde bulunuyoruz. Ramazanda da ziyaretlerde bulunacağız. Yaz programı var. Vatandaşların arasındayız. Dilek ve temennilerimizi vekillerimize aktaracağız.

TATİL OLUR OLMAZ İLK ZONGULDAK'A GELDİK

Ardından konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Ercan Candan da konuşmasında şunları kaydetti: Milletvekili seçildiğimizden bu güne kadar 1 yıl geçti. 1 yıllık süreçte mecliste yoğun çalışma vardı. Zonguldak merkeze çok fazla gelemedik. Ereğli ve Alaplı'da daha çok ziyaretlerde bulunduk, Meclis tatil olur olmaz ilk Zonguldak'a gelerek gezilere başladık. Dün Beycuma, Karaman ve Elvanpazarcık Beldelerini ziyaret ettik. Ben şoför parasıyla büyüdüm. Problemlerinize kayıtsız kalmamız mümkün değil. Problemlerinizi dinledik. Çözüm üretmemiz lazım. Minibüsçülerin sorunları kronikleşti. Bu sorunları çözerek Zonguldak'ı yaşanabilir bir kent haline getirmek istiyoruz.