AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Gökçeler ve Kandilli'de incelemelerde bulundu vatandaşların sorunlarını dinledi.

AKP Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Tak, Nail Eski, İlçe Başkanı Adem Öztürk ve ilçe yöneticlieri, Kdz.Ereğli Belediye Meclis üyeleri, Gökçeler ve Kandilli'de bir dizi incelemelerde bulundu vatandaşlar ile görüştü. İlk olarak Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak'ı makamında ziyaret eden Candan, belde de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Candan daha sonra GMİS Armutçuk Şubesini ziyaret etti, Şube Başkanı İsa Mutlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile maden işçilerinin durumuna ilişkin değerlendirmede bulunuldu. Candan daha sonra yapımı büyük oranda tamamlanan Kandilli-Ereğli arasındaki yeni yol güzergahını inceledi. Candan gazetecilere yaptığı açıklamasında, Gökçeler Beldesini ardından GMİS Armutçuk Şubesini ziyaret ettik. Kandilli yolunun büyük bir oranı bitmiş. Yol oldukça da güzel olmuş, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Herkesin burada bir şekilde emeği vardır. Kandillinin hakikaten yolu problemdi. Seçim sürecinde bizim bu yol güzergahının tamamlanmasına yönelik sözümüz vardı ve bu sözümüzü böylelikle tutmuş olduk. Yine bağlantı yolları ile ilgili bir çalışma yapacağız ve önümüzdeki yıl programa aldırmaya çalışacağız dedi.
Öte yandan Kandilli yolu gezisinde bulunan muhtarlar ve belde sakinleri de yol güzergahının yıllardır tamamlanamadığını Milletvekili Candan'ın bu sözü vermesinin ardından kısa sürede bu işi çözdüğünü belirterek teşekkür ettiler. Vatandaşlar, Gerçektende söz verdi, tuttu binlerce kez teşekkür. Bu yol bu bölgenin oldukça önemli bir sorunu idi. Şimdi yine milletvekilimizin ve kaymakamımızın üstün gayretleri ile Geyikbeli mevkisinden 300 metrelik bir yol yine Buruncuk mevkisinden de yapılacak kısa bir yol ile bu alan tamamlanacaktır dediler.