Yeşiltepe-Kepez yolu üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 3 yaya üst geçidinin merdivenleri monte ediliyor.

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yeşiltepe-Kepez karayoluna, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 3 ayrı üst geçitlerinin kısa zamanda hizmete gireceğini açıkladı.

 

Çakır, Ereğli'mizde en çok kazaların meydana geldiği ve birçok yayanında yaralandığı, hayatını kaybettiği bu yol üzerinde çok sayıda okulumuz var. Özellikle okul çıkışlarında öğrencilerimiz ve yayalarımız karşıdan karşıya geçmek isterken birçok acılar yaşadık.  Yaşadığımız bu acıların önüne geçebilmek ve yayalarımızın, öğrencilerimizin daha rahat karşıdan karşıya geçebilmeleri için Milletvekilimiz Prof.Dr.Ercan Candan'ın girişimleriyle Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 3 ayrı noktaya Yaya Üst Geçidi yapılıyor. Üst geçitlerin direklerinin dikilmesinin ardından merdivenlerinin de monte edilmesi çalışmalarına başlandı.  İmam Hatip Lisesi önünde yaptığımız üst geçitten itibaren monte çalışması devam edecek. Kısa zamanda çalışmaların bitirilerek üst geçitleri hizmete almayı hedefliyoruz dedi.