Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Gambiya Büyükelçisi Gibril JOOF'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı. Büyükelçi Kdz. Ereğli'yi ziyaret etmek istediğini bildirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Türkiye-Gambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Prof. Dr. Ercan Candan, Gambiya Büyükelçisi Gibril JOOF'u Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı.
Büyükelçi ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde öğle yemeği yediler. Yemeğe AK Parti Muğla Milletvekili ve Türkiye-Gambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili Prof.Dr. Yüksel Özden'de eşlik etti. Konuya ilişkin Milletvekili Ercan Candan'ın danışmanı tarafından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Yemekte iki ülke arasındaki ekonomik, siyasi ve kültürel işbirliği konuları görüşüldü. Türkiye-Gambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu çerçevesinde gerçekleştirilecek faaliyetler ve ziyaretler konularında da bilgi alışverişi yapıldı. Büyükelçi önümüzdeki günlerde özellikle balıkçılık alanındaki işbirliği için Kdz.Ereğli'yi ziyaret etmek istediğini bildirdi. Görüşme sonrası Büyükelçi, Candan ve Özden tarafından uğurlandı.