AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Çayırlı bölgesindeki okullarda ve yollarda incelemelerde bulunarak muhtarlardan sorunlar hakkında bilgi aldı.

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberinde Teşkilat Başkanı Zafer Sucu, Yerel Yönetimler Başkanı Osman Mahmutoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Engin ve Çayırlı bölgesi AK Parti köy temsilcileri ile birlikte Çayırlı bölgesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Çayırlı’da işadamı Yüksel Balcı’nın katkılarıyla devlet tarafından yaptırılan Çayırlı Ortaokulunu ziyaret eden Çakır, okulun eksiklikleri ve yapılması gerekenler hakkında Okul Müdürü Atilla Bozkurt’tan bilgi aldı.

 

İLK KEZ 10 OKUL BİRDEN YAPTIRILACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan’ın büyük gayretleriyle tarihinde ilk kez Ereğli’ye 10 okul birden kazandırılacağını belirten Çakır, “Milletvekilimizin desteğiyle eğitim alanında Ereğli’mizin yaşadığı sıkıntıları aşmak adına ilçemize 10 yeni okul kazandıracağız. Bu projeleri Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz bir yandan takip ederken, bizde siyasi irade olarak bölgemizde ki okullarımızın eksikliklerini yerinde görmek ve sunabileceğimiz katkılar için bir çaba içerisindeyiz” dedi.

 

SORUNLARI YERİNDE GÖRDÜLER

Çakır beraberindeki AK Parti heyeti ile birlikte Yunuslu Köyünde incelemelerde bulundu. Yunuslu Köyü Muhtarı Rıfat Akdeniz, 2 bin nüfusu aşan köylerinde asfaltlanması gereken yolları Çakır ile birlikte gezerek destek istedi. Pazartesi ve Cuma günü öğleden sonraları İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte köylerde yapılacak çalışmalar hakkında toplantılar düzenlediklerini belirten Çakır; “Fırsat buldukça muhtarlarımızla birlikte sorunları yerinde görerek çözüm bulma arayışı içerisindeyiz. AK Parti teşkilatları olarak bütün muhtarlarımızın ve köylümüzün yanındayız. Yaşanan sorunları hep birlikte aşmak için tespitlerimizi muhtarlarımızla birlikte yapıyoruz. İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızda köylerde yaşanan sorunları aşmak için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Biz teşkilat olarak halkımızın yanındayız” dedi.