CHP Devrek Belediye Başkan aday adayı Songül Malkoç, “İlkönce belediye başkan adayı, sonra da belediye başkanı olabilmek için ayırt etmeksizin her birinizin desteğine ihtiyacım var” dedi.

 

“Sizler; Çocukluğunuzdan başlayarak, öğrencilikten işçiliğe, memuriyetten, esnaflığa, iş adamlığına, asistanlıktan öğretim üyeliğine, iş ararken, iş yaparken, iş alırken; Değerlerinizden, inancınızdan, onurunuzdan hiçbir zaman ödün vermeden  Cumhuriyet Halk Partili olmanın bedelini ödediniz. Ben de sizler gibi, yaşamımın her döneminde bu bedeli ödeyen biri olarak, bugün belediye başkanı aday adayı olarak karşınızdayım” diyen Songül Malkoç, “İlkönce belediye başkan adayı, sonra da Belediye Başkanı olabilmek için ayırt etmeksizin her birinizin desteğine ihtiyacım var. Her dönemde her birinizin nasıl özveriyle çalıştığının canlı tanığıyım.

 

"ÖN SEÇİM HEYECANINI YAŞIYORUZ"

Geçen seçim dönemlerinde, gençlerimizle, kadınlarımızla, kendi yaş gurubumla, tanımaktan onur duyduğum, Cumhuriyet Halk Partili olmanın, Cumhuriyete ve onun değerlerine sahip çıkmanın ne demek olduğunu, onlardan tekrar tekrar öğrendiğim büyüklerimin  tüm partililerimizin nasıl içten bir şekilde seçim çalışmaları içinde bulunduğunu gayet iyi biliyor ve gözlerim dolarak anıyorum.8 Aralık Pazar günü de partimizde bir demokrasi sınavını hep beraber verecek; ön seçim heyecanını  yaşayacağız. Sizler verdiğiniz oylarla sadece  Cumhuriyet Halk Partili belediye başkan adayını değil inanıyorum ki  Devrek Belediye başkanını belirleyeceksiniz” dedi.

 

"KADROLARI ZENGİNDİR, BİRİKİMLİDİR"

Malkoç sözlerini şöyle sürdürdü; “Sevgili CHP’liler Bugün iki aday adayı arkadaşım daha var; Şunu çok iyi biliyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisinde aday olabilecek kapasitede daha bir çokbir çok arkadaşım ız var. Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, Cumhuriyeti kuran partidir. Kadroları zengindir, birikimlidir, ilkelidir. Hepimizin gücünün kaynağı ilkelerimizdir. İlkelerimizin kaynağı ise Cumhuriyetimiz ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’tür.Kendine benzemeyeni yok etmeye çalışan bir zihniyete sahip değiliz olamayız da. Bu zihniyetin daima karşısında durduk. Zaman zaman  taşlanırız ama şunu çok iyi biliriz ki taşlanmayı göze alamayan alkışlanmayı da göze alamaz Hepinizin bildiği gibi ben siyasetin ana öğesinin halk olduğunu düşünenlerdenim. İçinde halkın olmadığı bir siyasete inanmıyorum.  Ben, sokağın sesine ve içtenliğine inanıyorum. Önü meydanlara çıkan sokaklara inanıyorum. Halkın örgütlü gücüyle herkesin eşit, özgür ve mutlu olacağı hakça bir düzen kurabileceğimizi biliyorum. Ben, sözün gücüne ve değerine inanıyorum. Bunun için her sözü can kulağı ile dinliyorum. Ben, siyasetin temel öğesinin katılım olduğuna inanıyorum. Her sözün ortak geleciğimize katkı yapacağını biliyorum. Ve sevgili arkadaşlar ben bu sözleri büyük bir içtenlik ve samimiyetle söylüyorum. Çünkü ben, siyasetin öncelikle samimiyet olduğunu düşünüyorum. Ortak hedeflerimiz için için, muhtarlarımızı, emekçilerimizi, esnaflarımızı, sivil toplum örgütlerimizi, sendikalarımızı,  iş adamlarımızı ziyaret ederek  parti ve siyasi kimlik gözetmeden her kurum ve kişiyle Devrek için ne yapabiliriz diye görüşerek, birliğin, beraberliğin ve bunun getireceği huzurun inşaası ve devamlılığı için, canımızı dişimize takarak ve sadece Devrek’imizi ve insanımızı düşünerek hareket edeceğimizi beyan ediyor ve söz veriyoruz”