Kdz. Ereğli'ye bağlı Bayat Köyü'nde yaşayan 35 yaşındaki Hüseyin Çiçek isimli vatandaş, ailesi ile tartıştıktan sonra pompalı tüfekle intihar ederek canına kıydı. 

 
Özel araç ile Ereğli'ye getirilen Hüseyin Çiçek, Kepez mevkisinde 112 ekiplerine teslim edildi. Özel hastaneye kaldırılan Çiçek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Edinilen bilgilere göre, olay, Bayat Köyü Kireçlik sahilinde meydana geldi. 2 özürlü kız kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan Hüseyin Çiçek, akşam saatlerinde kardeşi ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmaya anne Ayşe Çiçek'te katılınca Hüseyin Çiçek, artık dayanamadığını ve intihar edeceğini söyleyerek evden çıktı. Evde bulunan pompalı tüfeği alarak evlerinin 500 metre ilerisindeki toprak alana giden Çiçek, ailesinin gözünün önünde tüfeğin namlusunu karnına dayayarak tetiği çekti.
Bir anda kanlar içinde kalan Çiçek için köy halkı seferber oldu. Uyanık kalması için su döktükleri Hüseyin Çiçek'i vakit kaybetmeden özel araç ile hastaneye götürmek için yola çıkan köylüler, Ereğli Kepez mevkiinde yaralı Hüseyin Çiçek' i 112 ekiplerine teslim etti. Yaralıya ilk müdahaleyi ambulansta gerçekleştiren sağlık görevlileri, durumun ağır olması nedeniyle yaralıyı özel hastaneye getirdi.
Karın bölgesinden yaralanan ve aşırı kan kaybeden Hüseyin Çiçek, uzun uğraşlara rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan aile yakınları ve sevenleri ise gözyaşlarına boğuldu. Anne Ayşe Çiçek, "Oğlum ben seni böyle mi görecektim. Bir gün olsun gün yüzü görmedin. Yerde kanlar içinde yatan yavrum. Sen bize bunu neden yaptın." diyerek ağıtlar yaktı.
Yaşanan olay sonrasında jandarma ekipleri olay yerinde incelemeyi tamamlayarak hastaneye geldi. Yapılan otopsi sonrasında Hüseyin Çiçek'in cansız bedeni ailesine teslim edildi.


Bekar olan Hüseyin Çiçek'in, kısa süre önce adam öldürmekten dolayı girdiği cezaevinden şartlı tahliye edildiği, edinilen bilgiler arasında.