Kdz.Ereğli'de geçirdiği beyin ameliyatı sonrası tedavisi evinde devam eden Çınar Deniz Öcal (12) karnesini aldı.
Kepez Mahallesi'nde Çiğdem-Ramazan Öcal çiftinin 2 çocuğundan biri olan 12 yaşındaki Çınar Deniz Öcal, karne heyecanını ailesi ile birlikte evinde yaşadı.
Ailesini talebi doğrultusunda Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 1 yıldır evde eğitim hizmeti alan Öcal, karnesini Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun elinden aldı.
Öcal, sevincini ailesi ve öğretmenleri ile paylaşırken Kaymakam Çorumluoğlu'nun, "Benden bir isteğin var mı?" sorusuna, "Canınızın sağlığı" diye yanıt verdi.
Kaymakam Çorumluoğlu, beyin ameliyatı sonrası evinde tedavi gören ve karnesini alan Öcal'a, Beşiktaş'ın bir maçına götürme sözü verdi.
Hastalığını yenmesi için ailesi kadar kendilerinin de her türlü desteğe hazır olduğunu anlatan Çorumluoğlu, "Seni yüksek moralli gördüm. Hastalık bu olabilir ama biz bunu dik durarak yeneceğiz. Tereddüt etme" dedi.
Anne Çiğdem Öcal da oğlunun yaklaşık 1 yıl önce beyninde oluşan tümör nedeniyle zor bir ameliyat geçirdiğini, tedavisi süresince eğitimini evde aldığını belirtti, emeği geçenlere teşekkür etti.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)