Zonguldak'ta, bir giysi mağazasının önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe yol açtı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olayda, çanta boş çıktı.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekiplerine Gazipaşa Caddesi'nde bir giysi mağazasının önünde şüpheli çanta ihbarı geldi. Mağazanın önünde annesi ile birlikte sohbet eden 18 yaşındaki Emre Alcan'ın dikkatini yerdeki el çantası çekti. İlk önce çantaya bakmak isteyen Alcan, şüphelenince durumu mağaza çalışanlarına bildirdi. Olay yerine çağırılan polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Meraklı vatandaşlar ise her zamanki gibi polise zorluk çıkarttı. Polislerin 'Uzaklaşın' çağrısına aldırış etmeyen vatandaşlar, olay yerine gelen bomba imha uzmanını heyecanla izledi.
Özel elbisesini giyen bomba imha uzmanı polis, bir süre çantayı inceledi, sonra çantanın boş olduğunu ifade etti. Mağaza çalışanı Ramazan Kocabıyık, Mağazanın önünde şüpheli bir çanta gördük. Polislere ihbar ettik. Erkek el çantası olduğunu söyledik. Polis arkadaşları yönlendirdiklerini söylediler. Bir saat önce şüphelenmiştik dedi.
Çantanın boş çıkmasına sevinen Emre Alcan ise Annem ile beraber mağazanın önünde konuşuyorduk. Bir anda gözüme çanta takıldı. İlk önce dokunacaktım. Sonra tedirgin oldum. Kafamda soru işareti kaldı. Mağazadaki çalışanlara söyledim. Polisi aradık. Polisler gelene kadar içeriye girip bekledik. Çanta boş çıktı ama içinde bir şey olabilirdi sonuçta. Dünyanın binbir türlü hali var diye konuştu.
Cadde yeniden trafiğe açıldı.