Kozlu Belediyesi, Mahallelerden Üniversite Hastanesine gidenlerin Belediye Otobüslerinin güzergahına uzak olmalarından dolayı, 22 kişilik minibüsü hizmete soktu.

Belediye Başkanı Ertan Şahin, ilk etapta ihaleyle satın aldıkları yolcu minibüsünün 2 hatta çalışacağını kaydederken, şu açıklama yapıldı:

Birinci hat; 19 Mayıs Mahallesi Dere İçi Mevkiinden kalkarak Eski Ereğli yolunu takip ederek Üniversite Hastanesi’ne ulaşacak ve aynı yol üzerinden geri dönecek.

İkinci hat ise; Merkez Mahallesi Duyar Camii önünden kalkacak, Yeşilyurt Sitelerinin önünden geçerek, Tuğlaharmanı ve Askeritepe mevkii üzerinden Eski Ereğli yolunu takip ederek Üniversite Hastanesine ulaşacak ve aynı güzergah üzerinden geri dönecek.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi Eski Ereğli Yolu-Üniversite Hastanesi güzergahı hattında ilk etapta çalıştıracağımız 22 kişi kapasiteli yeni minibüsümüz işlemleri tamamlandıktan sonra halkımızın hizmetine sunulacaktır. İlk etapta iki hat ile başlayan hizmetimiz, hizmet kalitesi arttırılarak devam edecektir. Belli saat aralıklarıyla iki hat olarak çalışacak olan yolcu minibüsümüzün sefer saatleri halkımızın talepleri değerlendirilerek düzenlenecektir.  Kozlumuza hayırlı olsun” dedi.


Haber Merkezi