Carmen Sirki, Kültür ve Sanat etkinliği kapsamında Kdz. Ereğli’ye gelecek.
Yeteneksizsiniz Türkiye Yarışması finalisti kafası kopan adam Zambora ve 15 kişilik ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosu ile Carmen Sirki Kdz.Ereğli'ye gelecek. Ereğli halkına Kültür ve Sanat etkinliği kapsamında Anatolia Düğün ve Konferans Salonu’nda 05-06 Mart 2011 Cumartesi ve Pazar günlerinde gündüz 14:00 de akşam ise 19.30’da sirk gösterileri sunulacak.
Sirk programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Ersin Mutlu, “Türkiye’de modern sirk sanatlarını Avrupa’da olduğu gibi kültür salonlarında sunan ve tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen Sirki ‘Yeteneksizsiniz’ yarışması finalisti sanatçı Zambora’nın kafası kopan adam gösterisini hayretle izleyeceksiniz. Robot Transformers gösterisine çocuklar bayılacak. Merdiven ve Jonklör Show, Sihirbazlar, Akrobatlar, yeteneksizsiniz finalisti Michael Jackson Show, Palyaçolar, zombi dans ekibi, maximum akrobasi gurubu ateş adamlar, eğitimli hayvanlar, dev piton yılan show.
Bu gösteriyi hayatınız boyunca unutamayacaksınız. 15 kişilik dev kadrosu ile muhteşem sirk gösterisine Ereğli'de yaşayan tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. Biletler çocuklar ve öğrenciler için 8 TL tam bilet ise 10 TL olup salon gişesinden temin edilebilecektir” dedi.