Kdz.Ereğli'de park halindeki araçlara çarpan sürücü "Hastaneye gidiyorum" diyerek kayıplara karıştı. Sürücünün kazada çarptığı 2 araç büyük hasar gördü. Kaza yapan sürücünün aracından fırlayan motor parçaları ise çevreye dağıldı.

Edinilen bilgilere göre Kdz. Ereğli' den Zonguldak istikametine giden 34 GU 511 plakalı otomobil sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek Kepez dubleks evler karşısında park halinde ki otomobillere çarptı. Saat 20.30 sularında meydana gelen olayda iki otomobile çarpan sürücü, daha sonra çöp konteynıra çarptıktan sonra savrulmaya başladı. Yaklaşık 15 metre savrulan araçtan çıkan sürücü, kendisine yardıma gelenlere "Ben hastaneye gidiyorum" diyerek ayrıldığı iddia edildi. Kazanın meydana gelmesinin ardından çevre sakinleri önce polise daha sonra kaza da yaralanan olabilir düşüncesi ile ambulansa haber verdi. Ancak trafik ekipleri olay yerine geldiğinde araç sürücüsünün gitmiş olduğunu ve diğer araçların da büyük hasar gördüğünü tespit etti.
Kaza yapan aracın ruhsatına ulaşan trafik polisleri, aracın M.K.'ya ait olduğunun bilgisine ulaştı. Olay yerine gelen karakol ekipleri de sürücünün hastaneye gittiği bilgisini alır almaz ilk olarak Ereğli Devlet Hastanesini, daha sonra da özel hastaneleri kontrol etti. Ancak hiçbir hastaneye kazadan dolayı gelen birisinin olmadığı öğrenildi.  Kazada hasar gören 06 YN 193 plakalı araç sahibi Özcan Ekrem (43) ve 67 TD 388 plakalı araç sahibi Hacı Mertsöz, olayın şaşkınlığı içerisinde polislerden bilgi almaya çalıştı. Aracı büyük hasar gören Hacı Mertsöz, "Biz evdeydik. Büyük bir gürültü oldu. Komşular söyledi. Arabanıza başka birisi çarptı dediler. İndik baktık ki araç kullanılmayacak hale gelmiş." dedi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, gerekli tutanakları hazırladıktan sonra kaza yerine çekici çağırdı. Çekici ile kaldırılan araçlardan geriye ise motor ve kaporta parçaları kaldı. Polis kaza sonrası kayıplara karışan sürücüyü arıyor.