Zonguldak'ta bir kişi trafikte öndeki aracın aniden durmasıyla yaşanan hasarlı kazanın sonrasında çarptığı araç sahibine önce yumruk attı sonra da kaçtı. Müşteki durumundaki RBT çalışmış olduğu şirketin aracı ile ilerlerken Güven Kavşağında yeşil ışığın yanmasıyla sağ tarafında bulunan araç ile birlikte hareket ettiklerini bu esnada yandaki aracın önündeki aracın aniden durmasıyla şahsın direksiyonu sola kırarak aracını kendi üzerine sürdüğünü, kendisinin de direksiyonu sola kırdığını ve kornaya bastığını belirterek aralarında tartışma çıktığını ifade etti. Bahse konu araç sürücüsünün kendisine yumruk attığını ve aracın sol arka tarafında 2 kez yumruk atarak vurduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Ardından olay yerinden kaçarak uzaklaşan araç sürücüsü 25-26 yaşlarında, beyaz tenli, kısa saçlı, gözlüklü şahıs aranıyor.

 

Şüpheli ölüm
Zonguldak çarşı polis merkezi amirliğine intikal eden olayda bir kişi bahçesinde ölü olarak bulundu. Saat 16:40 sıralarında ÖN.Y. isimli bir kişinin evinin önündeki bahçede çapa yaptığı sırada sırt üstü yatar vaziyette gördüğünü belirten H.D., ÖNY'nin babası olduğunu babasını sırt üstü yatar vaziyette gördüğünü ve 112 acil servisi arayarak bilgi verdiğini, babasının herhangi bir ciddi rahatsızlığının olmadığını ifade ettiği bildirildi. Olay yerine gelen 112 acil servis görevlileri gerekli incelemelerin sonrasında ÖNY,'nin vefat ettiği belirtilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Barınakta hırsızlık!..
Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda bir barınaktan 6 adet şarap, 5 adet 70 cc'lik yeni rakı ve 3 karton Davidof marka sigara ile Ben Q MP marka projektör cihazı, amfi ses cihazı ve Lagos marka montun çalındığı bildirildi.
AY. İLE TP.'ye ait barınakta saat 18:00 sıralarında pimapen kapısını kilitleyip ayrıldığını ifade eden A.Y. ertesi gün geldiğinde barınağın kapısının açık olduğunu kapının sert bir cisimle zorlanarak açılmış olduğunu görüp hırsızlığı yapan kişi veya kişilerden şikayetçi olduğunu belirtti.

Minibüste yer istedi,
tekme tokat dövüldü

Bindiğin minibüste ayakta yolculuk ettiği sırada tanımadığı bir kişiden yer isteyen kişi başka koltukta oturan tanımadığı bir kişi tarafından yumruk ve tekme atılarak dövüldüğünü belirtti. Soğuksu Polis Merkezi Amirliğine intikal eden olayda minibüste ayakta yolculuk ettiğini belirten V.Ö. tanımadığı bir erkek şahıstan yer istediğini, bu esnada başka koltukta oturan tanımadığı 18-19 yaşlarında, 1.80-1.85 boylarında, 80-85 kg ağırlığında, esmer tenli, bıyıksız, üzerinde kahverengi kazak olan erkek bir şahsın kendisine sebepsiz yere sus dediğini, kendisinin de şahsa neden susacağını yer istediğini söylemesi üzerine şahsın yanına gelerek yüzüne 2 defa yumruk attığını, vücuduna tekme attığını ve yere düştüğünü, dolmuş şoförünün kendisini kurtardığını belirtti. Yapılan doktor muayenesinin ardından V.Ö.'nün sol gözün-de ekimoz, karnında ağrı olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı edinilen bilgiler arasında. Minibüsten inerek kaçan saldırganın aranması ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İnşaatta park halinde
motosikleti çaldı

Kozlu'da bir kişi çalıştığı inşaatın altına park eden motosikletini, bir süre sonra bir arkadaşının gönderdiği 'motosikletini başkası kullanıyor' mesajı ile motosikletine baktığını ama yerinde olmadığını fark ederek şikayette bulundu.
İ.A. site inşaatında işçi olarak çalıştığını kendisine ait 2012 model kırmızı siyah renkli Mondial marka motosiklerini binanın altına park ettiğini, motosikletin anahtarını da çıkarttığı montunun cebine koyduğunu, aynı gün saat 12:00 sıralarında motosikletinin yerinde olduğunu, ancak saat 14:00 sıralarında bir arkadaşının kendisine motosikletini başkası kullanıyor şeklinde mesaj gönderdiğini, montunun cebine baktığında motosikletin anahtarının olmadığını gördüğünü iddia etti. Olayla ilgili şüpheli şahsın yakalanarak soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Sahte kimlikte
'bekar' yazıyor

Kozlu'da Bölge Trafik İstasyonu önünde yapılan trafik kontrollerinde şüpheli bir kişinin aracı arandı. Araçta kendi ismiyle düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirilirken adına ruhsatlı silah, şarjör ve fişek de bulunduğu belirtildi. Bölge Trafik İstasyonu önünde yapılan trafik kontrollerinde şüpheli A.Ş.'nin kullandığı araç durdurularak arama kararı gösterilerek araç içerisinde arama yapılmış, araçta A.Ş. adına düzenlenmiş doğum tarihi ve medeni hali yazan yerleri değiştirilmiş olan kimlik bulunmuş, asıl kimliğinde evli olduğu, sahte kimlikte bekar olduğu görülmüş, ayrıca A.Ş. adına düzenlenmiş taşıma ruhsatlı Walter P99 marka 9 mmx19 çapında FAH0136 seri numaralı silah, bu silaha ait 2 adet şarjör, şarjör içerisinde ve kutu içerisinde toplam 79 adet MKE yapımı fişek ele geçirildi. A.Ş. yakalanarak olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.