AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletvekili Çaturoğlu, Bayramlar sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı barış, kardeşlik ve bereket ikliminin tüm benliğimizle hissedildiği çok özel günlerdir" dedi.

On bir ayın sultanı olan Ramazanı ayını geride bırakarak yeni bir Ramazan Bayramına daha milletçe huzur ve mutluluk içinde kavuşuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da, şehit ailelerini, gazilerimizi, kimsesizleri yalnız bırakmadık, onlarla birlikte iftar sofralarında buluştuk ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık.

Ramazan ayında elde ettiğimiz yardımlaşma, merhamet, kardeşlik gibi güzel hasletlerimizi bütün ömrümüz boyunca devam ettirme gayreti içinde olalım. Bayramda yaralı gönülleri, bitap düşmüş yürekleri onaralım. Yetimlerin, gariplerin, yaşlıların ve kimsesizlerin tebessümü ile bayramlarımızı aydınlatalım. Hastane köşelerinde şifa bekleyenleri ziyaret ederek gönüllerini alalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi ve hoşgörü ile kucaklaştığımız bu mübarek günlerin, manevi ikliminin hayatımızın her anına ve bütün ömrümüze hâkim olmasını temenni ediyor, başta aziz milletimiz olmak üzere, bütün İslam âleminin ve kıymetli hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.