AK Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, KÖYDES ödeneklerinin arttırılacağını, Kandilli Alacaağzı kömür ocağının yeniden ihaleye çıkacağını müjdeledi.

  

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Faruk Çaturoğlu Kdz.Ereğli’de muhtarlar ile bir araya geldi daha sonra da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve Ereğli Belediyespor’un 1-0’lık galibiyeti ile sona eren maçı izledi.

 

MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: “Çaturoğlu, Pazar gününe Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, partisinin İl Genel Meclisi ve Ereğli İlçe  Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Subaşı Köyü Muhtarı Eyüp Marangoz ve diğer köy muhtarlar tarafından düzenlenen toplantıya katılarak başladı. 

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

Ereğli’ye bağlı Subaşında köy muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Çaturoğlu, muhtarlar tarafından organize edilen istişare toplantısında köy muhtarlarına KÖYDES ödeneklerinin yeni yılda artırılacağı müjdesini verdi. Muhtarlarla düzenlenen toplantıda Çaturoğlu, yaptığı konuşmasında, “Köylerimizde yapılacak çalışmalara başlamak, bitirmenin yarısıdır değerli muhtar arkadaşlarımız. Vatandaşlarımızın rahatlığı konusunda hep beraber güzel şeyler yapıyoruz, inşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın.

 

GÖLET VE BAL ORMANI…

Hizmetlerimiz örneğin Ormanlı ve Çaylıoğlu bölgelerinde gölet çalışmalarımız devam ediyor. Temiz içme suyu ihtiyacını da bitirmiş olacağız. Bunun yanında Ormanlı bölgesinde bal ormanı kuruyoruz.


“DAHA FAZLA HİZMET”

Köylerimizde okul ihtiyaçlarını bitirmeye çalışıyoruz. Yazıcılar Köyü İlkokulu’nu İnşaatı devam ediyor, Yalnızçam, Soğanlıyörük ve Fındıklı köylerine de prefabrik okullar yapılacak. Köylerimize yaptığımız hizmetler saymakla bitmez. En önemlisi de Ereğli-Devrek yolunu Plan ve Bütçe Komisyonunda anlattım. Bu yol yapılacak. Kandilli’de Alacaağzı Kömür Ocağı tekrar ihaleye çıkacak. Böylece iş istihdam tekrar açılacaktır. Her türlü çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene KÖYDES ödenekleri artırılacak. Buda daha fazla hizmet demektir.” bilgilerini verdi.  Düzenlenen istişare toplantısı Çaturoğlu ile muhtarların fotoğraf çekimi ile sona erdi. 



ÇATUROĞLU, EREĞLİ BEELDİYESPOR’U YALNIZ BIRAKMADI
 

Milletvekili Çaturoğlu, Ereğli’de Ereğli Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligde Modafen ile yaptığı maçta yalnız bırakmadı. Çaturoğlu, Beyçayırı Stadında oynanan Ereğli Belediyespor ile Modafen arasındaki maçı 90 dakika boyunca izledi. Çaturoğlu, maçın sonunda sahaya girerek galibiyet sevincine ortak oldu. Çaturoğlu, rakibini 1-0 yenen Ereğli Belediyespor’un kulüp yönetimini, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti ve başarılarının devamını dileyerek sahadan ayrıldı”