Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüştüğünü ve Zonguldak’ın alt yapı ve ulaştırma sorunlarını aktardığını bildirdi.

AK Partisi Çaturoğlu, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu bilgilendirmede bulundu:

“Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüştük. Görüşmemizde Alaplı-Yığılca ve Alaplı-Ereğli çevre yolları ile Sakarya-Zonguldak-Bartın Demiryolu projesinin yatırım programına alınmasını, bunun yanısıra Zonguldak-Devrek ve Bakacakkadı-Bartın yollarının asfaltlanması işinin hızlandırılmasını talep ettik. Ayrıca Gökçebey Bakkacakkadı Belediyesinin Terminal yapmak üzere ilçede bulunan Karayollarına ait şantiyenin bir kısmının belediyeye verilmesini talep ettik. Diğer taraftan Ereğli-Devrek yolunun ihalesinin yapılmasından dolayı da Bakanımıza teşekkür ettik.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Arslan da taleplerimizi aldığını ve yakından ilgileneceğini ve taleplerimizi değerlendireceğini ifade ettiler.

İlimizin sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Bugün yine AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Binali Yıldırım ile görüşmemiz olacak. Bu görüşmemizde Milletvekili arkadaşlarım ile birlikte Genel Başkanımız ve Başbakanımıza ilimizin sorunlarını aktarma fırsatı bulmuş olacağız.”