AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Valisi Ali Kaban ile Valilik makamında bir araya geldi. Zonguldak sorunlarının ele alındığı görüşme 1 saati aşkın bir süre devam etti.  

 

GÖRÜŞME BİR SAATİ AŞKIN SÜRDÜ

7 Haziran seçimlerinde AK Parti 2. Sıradan Zonguldak Milletvekili seçilen ve zamanının büyük bir bölümünü seçim bölgesi olan Zonguldak’ta geçiren Çaturoğlu, nezaket ziyaretleri kapsamında beraberinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte Valilik makamına gitti.

Kendisini kapıda karşılayan Vali Kaban ile birlikte bir saati aşkın görüşme yapan Çaturoğlu toplantıda bölge sorunlarını ele aldı ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

 

PROEJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette eğitimden, sağlığa, ekonomiden yatırmalara kadar pek çok konuyu görüşen Çaturoğlu, projelerin hızlandırılması için Ankara düzeyinde gerekli tüm girişimleri yapacaklarını ifade etti.

 

AK VE GÜN İLE DE BİRARAYA GELDİ.

Çaturoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Mustafa Özkan Gün ve Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak’a da nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi, dilek ve temennilerini dinledi.  

 

GAZİPAŞA CADDESİNİ GEZDİ

Çaturoğlu beraberindeki partililer ile birlikte ziyaretlerini tamamlayarak, Zonguldak’ın insan ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Gazipaşa Caddesine geçti. Burada bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çaturoğlu, bölge esnafı ile tek tek tokalaşarak sorun ve isteklerini de dinleyerek programını tamamladı.