Ak Parti Alaplı İlçe 4. olağan kongresi yapıldı.

 

Divan Başkanlığını Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör'ün yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, 3 yıl içinde İlçemizde birçok hizmetler yapıldığını birçoğunun da proje aşamasında olduğunu kaydetti. Çok programlı Lisesinin programa alındığını anlatan Çaturoğlu, Alaplı'da Yüksek Okulumuzun çok büyük problemi olan 500 kişilik yurt için önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlanarak ilk kazmayı vuracağız. Diyaliz Merkezini hizmete açtık. Bu gün Avrupa sdandarlarında duble yollarımıza kavuştuk. Alaplı Akçakoca arasında 9 tane büyük tünelin açılışını yapacağız. Alaplı çok önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada bu hizmetler devam edirecegiz dedi.

 

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise konuşmasında, ilçe kongrelerinde güzel bir birlikteliği gördüklerini dile getirerek, Zonguldak genelinde birçok önemli hizmetler yaptık. Eğitim, sağlık ve ulaşımda her alanda gelişen Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biriyiz. Bu büyümemiz önümüzdeki yıllarda da devam edecektir diye konuştu.

 

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu ve Belediye Meclis üyesi Emine Çift, 2002 yılından bu yana yönetici kadrolarda görev alıyoruz. Çok şükür 2002 yılını Türkiye'siyle, 2011 yılın Türkiye'si aynı değil, 5 dakikasını 1 gün sonrasını göremeyen bir Türkiye'den, 2023 Türkiye'si vizyonunu ortaya koyan bir iktidardan bahsediyoruz. Çeşitli yerlerde her ne kadar, 'ne yapıldı ne edildi bir çivimi çakıldı' gibi tuhaf söylemler geliştirilmiş olsa da çok şükür bu halk neyin yapıldığını ne olduğunu görüyor ve gittiği 3 seçimde oylarını yükselterek partisini iktidara taşıyor.

 

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Faruk Çaturoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye, Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Emine Çift, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Kozlu Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş, Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belde Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Oda ve Dernek Başkanları, kadın kolları, delegeler, ve çok sayıda partili katıldı.