AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerinde Zonguldak’ın spor yatırımlarını görüştüklerini bildirirken şu açıklamayı yaptı:

“AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ettik. Bakanımız Sayın Kılıç ile yaptığımız görüşmemizde Alaplı’daki mevcut spor salonunun çok eski olması nedeniyle yeni bir spor salonu yapılması, mevcut spor salonunun bakım onarımının yapılması, Alaplı spor sahasının tribün, soyunma odası ve aydınlatmasının yapılması, Ereğli Beyçayırı stadının bakım ve onarımının yapılması ve ayrıca Ereğli Delihakkı mevkiine 1500 kişilik spor sahası yapılması taleplerimizi ilettik ve ilimizin diğer spor yatırımlarını görüştük. Sayın Bakanımız da ilettiğimiz taleplerimizle ilgili fizibilite çalışması yaptıracaklarını ifade ettiler.

Bunun yanı sıra İlçe Başkanımız Kanberoğlu ve Belediye Başkanımız Kundakçıoğlu ile birlikte ilimize yapılan yatırımlardan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ettik ve bu yıl tamamlanacak olan spor yatırımlarının açılışına davet ettik ve Sayın Bakanımız da tesislerin tamamlandığında programının durumuna göre açılışa katılabileceklerini ifade ettiler.

İlettiğimiz konulara göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ediyorum.”