Toplama Aracı ve Kültür Merkezinin Ormanlı halkına hayırlı olması dileğinde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, hizmetlerini şöyle sıraladı:

“Ormanlı Beldesi halkımızın sağlık hizmetlerinden daha etkin faydalanabilmesi için Beldemizde 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonuna ihtiyaç vardı. Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ile görüşerek Ormanlı Beldemize 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun kurulmasını sağladık. Ayrıca, Çevre kirliliğinin giderilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Ormanlı Belediyemize “Çöp Toplama Aracı ve konteyner” tahsis ettirdik. Yine belediyenin düğün salonu olarak yaptırdığı binayı Kültür Merkezine çevirterek Kültür ve Turizm Bakanlığından %50 hibe desteği aktarılmasını sağladık. Kültür Merkezi, Belediye tarafından tamamlanarak Ormanlı halkımıza hizmet vermeye başladı.

Diğer taraftan Beldemize TOKİ konutları yapılması için TOKİ Başkanı ile görüştük ve projeyi kabul ettirdik, ancak Belediye yeterli talebi toplayamadığı için proje askıya alındı. Talep olması halinde proje tekrar hayata geçirilecektir.

Yine o bölgede bulunan Kurtlar Ky. (Kaptaş) içerisindeki yolun asfaltı, kaldırımı, su kanallarının yapılması ve parke taşı döşenmesi işlemleri de Karayolları Bölge Müdürlüğünce yapılmıştır.

Yapılan bu yatırımların ve hizmetlerin Ormanlı bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Zonguldak halkımız hizmetin en iyisine layıktır. AK Parti olarak, ilimize hizmetimiz ve yatırımlarımız İnşallah devam edecektir. ”