25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve personeli, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan öncülüğünde Kaymakam İbrahim Çay ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

 

Konu ile ilgili Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’ndan gelen yazılı açıklama şu şekilde: Kaymakam Çay, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından övgüyle söz ederken, “Sizler sadece yangınlarda değil, sel felaketi, trafik kazaları ve bunun gibi olumsuzluklarda göstermiş olduğunuz azim ve gayretle güzel işlere imza atıyorsunuz. Özellikle bölgemizde yaşanan iki ayrı sel felaketinde ortaya koyduğunuz çalışma takdire şayandır. Sizleri kutluyorum dedi.”

 

KAYMAKAMLIKTAN BAŞARI BELGESİ

Kaymakam Çay ziyarette sel felaketlerinde özveriyle çalışan personele Kaymakamlık tarafından hazırlanan başarı belgelerini de takdim etti. Başkan Yardımcısı Erdoğan’da itfaiye teşkilatına yönelik desteklerinden dolayı Kaymakam Çay’a bir plaket verdi.

 

BAŞKAN HÜSEYİN UYSAL’A ZİYARET

 

Başkan Yardımcısı Erdoğan, itfaiye personeli ile birlikte Başkan Uysal’ı da ziyaret etti. Ziyarette teşkilatı bir kez daha kutlayan Başkan Uysal, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerken, Erdoğan’da Uysal’a hafta nedeniyle plaket takdim etti.