Çaycuma Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi'nce, yaya kaldırımları kenarlarında kendiliğinden biten yabani otlar ile yola sarkan ağaç dalları budanıyor. Belirli periyotlar halinde şehir içi yol güzergahı, özellikle okullara giden yollar üzerinde yaya kaldırımı kenarlarında kendiliğinden biten ve görüntü kirliliğine yol açan diken ve benzeri yabani otlar ekiplerce temizleniyor.
Yapılan çalışmalarda trafik düzeni açısından araçların geçişini engel oluşturan ağaç dalları budanmak suretiyle çalışmalar yürütülüyor. Çalışmalardan memnun kalan öğrenci servisi şoförleri ile diğer araç sahipleri, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
İlçenin yol sorununun büyük oranda çözdüklerini belirten Başkan Gülşen, Çevre düzenleme, yağmur suyu ve altyapı çalışmalarımız ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edecek. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda destekleriyle bizlere güç veren, saygıdeğer Çaycuma halkına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
YAĞMUR SUYU
ŞEBEKELERİ BAKIMA ALINDI
Çaycuma Belediyesi tarafından yürütülen kilitli beton parke yol çalışmaları ihtiyaç duyulan bölgelerde devam ederken, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle yağmur suyu şebeke çalışmaları sürüyor. Yeni köprü çalışmaları nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın (İstasyon Caddesi) yağmur suları, Yalı Caddesi'ne 600'lük büzler döşenerek yeni yapılan Bilkent Sitesi yağmur suyu şebekesine bağlandı. Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çalışmalarımızda destekleriyle bizlere güç veren saygıdeğer Çaycuma halkına teşekkür ediyorum dedi.
Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, yapılan çalışmaları günü gününe yerinde takip ederek, kısa süre içinde tamamlanması için özen gösteriyor.