Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediye Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "6.Sünnet Şöleni", Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Şölene; Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Ali Başören, Engin Köktürk, Elif Okur Türkkan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çaycuma halkını desteği ile şölenin devam ettiğini belirten Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Çocuklarımızın bir kısmı sünnet oldu. Çünkü toplu sünnetler sağlıksız olabiliyor. Biz hastanemizden sıra alarak sağlıklı bir ortamda çocuklarımızın sünnetlerini yaptırıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Görev süremiz içinde yaklaşık 600 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Belediyemizden para harcamamak kaydıyla, hayırsever iş adamlarımızın katkılarıyla sünnet şölenimizi geleneksel hale getirdik. Hastane personelimiz ve dostlarımız sayesinde geleceğimiz olan çocuklarımız için altıncı sünnet şölenimizi düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 74 minik yavrumuzun sünnet olmasında emeği geçen Kaymakamımız İsmail Kaygısız'a, hastane ve belediye personelimiz ile şölenimize katkı sunan hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakam İsmail Kaygısız ile Belediye Başkanı Mithat Gülşen, sünnet olan çocuklara hediyeleri verdi.
Çaycumalı gençlerin Rock konseri ile başlayan şölende, palyaço ve illüzyon gösterileri, çeşitli yarışmaların ardından sahne alan sanatçı İpek Nur ile Asena Sevinç konseri Çaycumalılardan yoğun ilgi gördü. Özellikle gençleri coşturan Asena Sevinç, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'den gelecek yıl için söz aldıktan sonra şarkılarına devam etti. Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in ricası üzerine uzun süre sahnede kalan Asena Sevinç, Çaycumalılarla şölen anısına fotoğraf çektirdi. Şölende havai fişek gösterileri geceye renk kattı.
ÇaycumaBelediye başkanı Mithat Gülşen tarafından şöleni onurlandıran sanatçılara üzerinde Çaycuma'nın resmi bulunan gümüş tabak, Çaycuma'nın simgesi yoğurt taşıyan kadın heykeli, Çaycuma tanıtım kitabı ve CD ile birer buket çiçek hediye etti.