6-7 Mayıs tarihinde yapılması düşünülen “ Çaycumalılar Buluşuyor” etkinlik için ziyaretlerini sürdüren Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu yapılacak olan etkinliğin bölgede yeni ufuklar açmasını temenni ettiğini ifade ederek etkinlik ile ilgili çalışmalarını şu şekilde açıkladı

“ 6-7 Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanan "CAYCUMALILAR BULUŞUYOR" etkinliğe katılımın artırılması ve daha nitelikli hale gelmesi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere Seka Sosyal Tesislerinde duzenledigimiz toplantı oldukça verimli geçti.

Toplantiya önceki dönem milletvekillerimizden Sayın Ali İhsan Köktürk, Esnaf Odası Başkanımız Sayın Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanımız Sayın Riza Çapkin ,Emekliler Derneği Başkanımız Sayın Nizamettin Eyidoğan, Gmis Önceki dönem Genel Başkanlarindan Sayın Ramis Muslu ve Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Sayın Berna Çimsalan Özyurt ise yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Bir önceki toplantıdan sonra yapılan çalışmalar değerlendirip programın içeriği hazırlandı. Oldukça dolu dolu olan programı onumuzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. 

Tüm Çaycuma yı kucaklayacak olan bu etkinlik kent dışında yaşayan Çaycuma'lıların da birbirini tanımasını ve Çaycuma İle kenetlenmerini de sağlayacaktır. Konuklarımızın Çaycuma sorunlarının çözümü için fikirsel katkı sunabilecekleri bu toplantı bolgemiz için büyük önem arz etmektedir. 

Toplantı öncesi belediye başkanımız Sayın Bülent Kantarcı ve kent konseyi başkanımız Sayın Berna Cimsalan Ozyurt ile birlikte Sayın kaymakamımız Serkan Keçeli yi ziyaret edip etkinlik hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Davetiyelerin hazırlanmasına; ve davetiyelerin Çaycuma Kaymakam'lığı ve Çaycuma Belediye'si adına gonderilmesine karar verildi. Sayın kaymakamımıza ve belediye başkanımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.

Buradan şu çağrıyı yapmak istiyorum. Bizler davetli listelerini gönüllü destek veren Çaycumalılar ve dostlarımız aracılığı
ile oluşturduk. Mutlaka ulasamadığımız değerlerimiz olacaktır. LÜTFEN sizler bizlere ulaşın. Ayrıca liste vermek isteyenler de bize ulaştırabilirler. Çünkü bizler bu buluşmanın hiçbir ayrım gözetmeden tüm Çaycumalıları ve Çaycuma' ya gönül verenleri kapsaması için mücadele ediyoruz. 

Çaycuma Belediyesi ev sahipliginde, Çaycuma Kaymakamlığı katkıları ile yapılan bu etkinliğe tüm Çaycumalıların destek vermesini ve organizasyon içinde yer almaları cağrımızıda yapıyoruz..

Bir festival havasında geçecek olan "CAYCUMALILAR BULUSUYOR" etkinliğimizin bolgemizde yeni ufuklar açmasını diliyoruz.
 “