Alaplı Heyeti,  köprü çökmesi sonucu üzüntülü günler yaşayan Çaycuma ilçesine heyet halinde  giderekgeçmiş olsun ve başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yıldıray  Malğaç, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzbaşı Levent İşcan, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ile siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinden oluşan  Alaplı ilçe heyeti, Bakacakkadı köprüsünün yıkılması nedeniyle  Çaycuma Kaymakamlığı'ndaki Kriz masasında çalışmaları yönlendiren Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ve Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman'a geçmiş olsun dileklerini sundu.

Kaymakam  Malğaç, Belediye Başkanı Çimenoğlu ve diğer heyet mensupları, Alaplı halkı olarak,  Çaycuma'da meydana gelen kazadan büyük bir üzüntü duyduklarını dile getirdiler. Vali Erol Ayyıldız, Filyos Çayı üzerindeki geniş bir alanda, arama çalışmalarının devam ettiğini ve acıların paylaştıkça azaldığını söyledi. Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman da, olayın meydana geldiği günden bu yana üzüntülü günler yaşadıklarını ifade ederek, Kayıp vatandaşlarımızı arama çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda kayıp vatandaşlarımızı bulup ailelerine teslim edeceğiz. Sizlere de, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum dedi.

Kaymakam Malğaç, Belediye Başkanı Çimenoğlu ve beraberindekiler dereye düşen minibüsteki yolcular arasında babası ve yeğeni de bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Başkanı Mithat Gülşen'i de Yolgeçen Köyü Gülşenler Mahallesi'ndeki evinde ziyaret edip Gülşen'e ve ailesine başsağlığı dilediler. Mithat Gülşen ise, Alaplı'nın birlik ve beraberliğini her zaman takdir ettiğini ifade ederek, Bugün de, son derece acılı bir dönemimizde, Alaplı olarak her zaman olduğu gibi bir araya gelip, hep birlikte bizleri ziyaret ederek acılarımızı paylaştınız. Sizleri, bu birlikteliğinizden dolayı  bir kez daha tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum sözleriyle konuştu.

 

Alaplı  heyet üyeleri, olayın meydana geldiği Çaycuma köprüsünde de incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.