Zonguldak Belediyesi tarafından ihalesi tamamlanan ve çalışmalara başlanan Çaydamar yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devam eden parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak halkına hizmetin en iyisini sunmaya çalıştıklarını, hava koşullarının iyi olması ile birlikte ekiplerin çalışmalarını daha hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İstasyon Caddesi'nden başlayan ve Çaydamar yolu istikametine devam eden parke yol yapım çalışmalarını denetleyerek, incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Akdemir, Çaydamar yolumuz parke çalışması dahil olmak üzere hızlı bir şekilde yapılıyor. Ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Bozuk olan yollarımızı düzelterek, trafik akışımızı da rahatlatacağız. Vatandaşlarımızın göz zevkine de hitap edebilmek amacıyla iki renk olarak yaptırmış olduğumuz parke çalışmalarımız, en kısa süre içerisinde tamamlanacak şeklinde konuştu.
Kanalizasyon ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen Çaydamar yolu, halkın ve esnafın tepkisini çekiyordu. Geçtiğimiz günlerde esnaflar yolu trafiğe kapatarak, tepkilerini dile getirmiş, mahalleye gelen Başkan Akdemir de, yol yapım çalışmalarının başlayacağını söylemişti.