Devrek Çaydeğirmeni beldesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Caydeğirmeni Belediyesi'nin ortaklaşa yaptıkları Kent Ormanı açılışı yapılırken, belediyeye alınan yeni hizmet araçları da düzenlenen törenle hizmete girdi. Çaydeğirmeni-Karabük yol ayırımı Sarıkaş mevkiinde 42 bin metre kare alan içerisine kurulan Kent Ormanında yürüyüş yolları, piknik alanları, kafeteryalar, oyun grupları, kamelyalar, şadırvan, mescit, futbol, basketbol sahaları ile tuvaletler bulunuyor. Düzenlenen Kent Ormanı açılış törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekilli Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Caydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Nazmi Öksüz, Vacit Durdubaş ve Şahin Aldıbaş ile daire müdürleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Seçimlerde 'tütmeyen bacalar tütecek' demiştik. 'Biz farklı belediyecilik yapacağız' demiştik ve bu sözlerimizi tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. Belediyecilik sadece yol, su alt yapı yapmak değildir. Bizlerde sadece bunlarla yetinmedik ve Türkiye'de belde de ilk defa TOKİ konutlarını biz yaptık ve hizmete açtık. Şimdi de ikinci etabına başladık ve inşallah bu etabı da bitirerek vatandaşlarımıza konutlarını en kısa zamanda teslim edeceğiz. Beldemizde yatırım yapacaklara sonuna kadar destek olduk tüm yatırımcılara her konuda destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Beldemize yatırım yapan, kazanan, kazandıran herkes başımızın tacıdır. Bu tesislerin açılışında bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.
Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner ise, Belediyelerimiz, Orman İşletme Müdürlükleri ile ilgili kurumlarımız hem çevremizi güzelleştirmekte hem de çevremizdeki güzellikleri vatandaşlarımıza kazandırmaktadırlar. Beledimizde kurulan bu tesislerde gençlerimiz, çocuklarımız ve vatandaşlarımızın çok güzel zamanlar geçirebileceği bu tesise emeği geçenleri kutluyor, tesisin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise şunları söyledi:
Belediye Başkanım Satılmış Gebeş'i yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Seçildiğinden bu yana Çaydeğirmeni'nin çehresini değiştirdi ve bu belde değişmeye de devam edecek ben buna inanıyorum.
Başkanımıza gerek vatandaş olarak gerekse bizler her türlü desteği vereceğiz bu başarılı çalışmalarının devamı için kendisinin her zaman yanında olmalıyız. Vatandaş belediyelerden ve bizlerden icraat istemektedir. Eğer bizler icraat yapmazsak bu vatandaşın vebalini alırız. Bizler bugün burada rahat isek yatırımlar devam ediyorsa bunu iktidara borçluyuz. Kim ne derde desin bu dönemlerde tüm belediye başkanlarımız başarılı olmak zorundalar.
Kent Ormanı ve belediyeye alınan yeni hizmet araçlarını açılışı protokolün katılımı ile kurdele kesilerek yapıldı.