Kdz.Ereğli'ye bağlı Çayırlı köyünde yaşanan çöp sorununa AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan el attı. Köy Muhtarı Ercan Aydın, Erdoğan ile görüştüklerini ve en kısa zamanda sorunun çözüleceğini söyledi. Kırsal kesimde yaşanan çöp sorunlarının ise ne zaman çözüleceği merak konusu.

Ereğli' ye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Çayırlı köyünde yaşana çöp sorunu kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturulacak. Köy merkezinin içinde biriken çöpleri Gülüç Belediyesi'nin araçları tarafından alınmasının yeterli olmaması üzerine Muhtar Ercan Aydın, konuyu başta Valiliğe olmak üzere İl Özel İdareye de bildirdi. Muhtar Ercan Aydın, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan' a konuyu ilettiğini, Erdoğan'ın konuyu İl Özel İdare ile görüşerek bir kamyon ve bir görevli tahsis ederek çöpleri toplattıracağını söyledi.

Öte yandan özellikle derelere atılan çöpler bölgenin de kirlenmesine neden oluyor. Dere yataklarına çöp atılmasının engellenmesi ve özellikle kırsal kesimin yaşadığı çöp sorunlarının çözümü için aynı duyarlılığın devam etmesi bekleniyor.