Ereğli Çayırlı ve Kaptaş bölgesi muhtarları, yaptıkları aylık olağan toplantısında, 30 Nisan’da yapılacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimlerinde destekleyecekleri muhtar adayını belirledi.
Her ay toplanan Çayırlı-Kaptaş bölgesi muhtarları Kaptaş köyü’nde buluştu. Toplantıya, Pembeciler Köyü Muhtarı Niyazi Acar, Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, Kızılca Köyü Muhtarı Ercan Er, Osmanlar Köyü Muhtarı Hakkı Erdoğan, Gebe Köyü Muhtarı Adnan Alan Kaptaş Köyü Merkez Muhtarı Yaşar Temel, Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar, Kaymaklar Köyü Muhtarı Ahmet Uludağ, Işıklı Köyü Muhtarı Hüseyin Akman, Halaşlı Köyü Muhtarı Özcan Özçiçek, Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun, Çayırlı Köyü Muhtarı Ercan Aydın, Danışmentli Köyü Muhtarı Ercan Yılmaz, İmranlar Köyü Muhtarı Yılmaz Keskin, Çamlıbel Köyü Muhtarı Sabri Baysal, Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara, Abdi Köyü Muhtarı Veli Ünsal, Esenler Köyü Muhtarı İsmet Çakır, Üveyikli Köyü Muhtarı Yılmaz Akman, Yunuslu Köyü Muhtarı Rıfat Akdeniz ve Zindancılar Köyü Muhtarı Ahmet Sezer katıldı.
Muhtarların bu ayki toplantının gündemi 30 Nisan’da Kdz. Ereğli ilçesinde yapılacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri oldu. Ortak bir muhtar adayı belirleyip, destekleme kararı alan muhtarlar, Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat’ı aday gösterdi.
Toplantıyla ilgili bilgi veren ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, “Bölge sorunları ve çözümleri için ortak hareket edebilmek amacıyla 21 muhtarlar arkadaşımızla birlikte her ay bir araya geliyoruz.
Bu ayki toplantımızın gündeminde ise 30 Nisan 2010 tarihinde yapılacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimleri ve seçimlerde desteklenecek aday konusu yer aldı.  Çünkü bu birlik, köylerimiz için büyük önem taşıyor. Benim ismim üzerinde mutabakat sağlandı” dedi. 30 Nisan 2010’da yapılacak olan seçimlerde, birlik üyeliğine 2 il genel meclisi ve 2 muhtar seçilecek.