Çaylıoğlu Güneşlispor Kulübü tarafından Ramazan ayı adına yakışır bir organize ile iftar yemeği düzenlendi.


Güneşlispor’un Başkanı Fikri Kayacan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Ebru Kuaför Sahibi Serpil Yavuz’un düzenlediği iftara, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çöbek, Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Ayhan Atay, Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Reşat Latif, Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, DSP İlçe Başkanı Mustafa Timur, Doktor Recep Erdoğan, İş adamı İrfan Yazıcıoğlu, Cemal Yağmuroğlu, Önder Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu bir çok misafir katıldı.


İftarı tertip eden Güneşlispor’un Başkanı Fikri Kayacan, “Çaylıoğlu Güneşlispor bu sezon 2. amatörde genç kadrosu ile şampiyonluğa ulaştı. Malumunuz geçen sezonki kadromuzun üzerine bir iki takviyeyle yaparak süper lig hedefine ulaşacağımıza inanıyorum.  düzenlemiş olduğumuz birlik beraberlik iftar programızda bizleri yalnız bırakmayan değerli Belediye Başkan yardımcılarımıza ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Etkinlikle amaçladığımız birlik ve beraberliktir.”


İftar programın sonunda, davetliler yapılan etkinlik her türlü takdire şayandır sözleri ile Kayacan’a teşekkürlerini sunarak ayrıldılar.