Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Posbıyık, Subaşı ve Dağlıca köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Başkan Posbıyık, İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve CHP İl Genel Meclis Üyesi adayları ile Subaşı ve Dağlıca Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Subaşı Pazarını ve esnafları gezen onlarla sohbet eden Başkan Posbıyık daha sonra Dağlıca Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

“ADAMA OY VERİN”

Vatandaşların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Başkan Posbıyık Şubaşı ve Dağlıca’da  yaptığı konuşmalarında Köylerin durumunun hiç de iyi olmadığını belirterek şunları söyledi:  Ereğli’de 4 dönemdir beni hep başkan seçtiniz. Bende belediye olarak elimden geldiği kadar size destek olmaya çalıştım. Asıl sorumluluk alanım Ereğli ve mahalleler. Bir ara Kaptaş’a futbol sahası yapmak istedik. Bizi şikayet ettiler. Elimden geldiği kadar bir şey yapmaya çalışıyorum. Parti takıntısını bir kenara bırakalım. Kişiye oy verelim. İşte burada il genel meclis üyesi adaşlarımız hepsi sizin evladınız. Bu memleketin çocukları hepsi okumuş. Subaşına girerken yollar delik deşik. Şu arkaya hayvan pazarı yapılamaz mı güzel modern bir pazar. Ereğli’nin köylerin iyiliği için sizden il genel meclis üyelerimize destek istiyorum. Çocuklarımıza yazık etmeyelim. Bize güç verin.Parti meselesi önemli değil. Biz bütün partileri seviyoruz. Adam olayında birleşmemiz lazım. İl Genel Meclis üyelerimize desteğinizi bekliyorum. Kaybedecek zamanımız yok.

 

RAHMETLİ BABAMA DİL UZATTI

40 Yıldır Köksal Toptan’a oy veriyorsunuz. Ne yaptı memlekete geldi mi yanınıza? Ceketini asacak çivisi yok.  Ak parti İl Genel Meclis üyesi bir adam var. Çaylıoğlu’nu batıran adam. Şimdi benim ölmüş babama dil uzatıyor. Muhatap alıp cevap bile vermedim. Beceriksizliğiyle Çaylıoğlu’nu bitirdi şimdi köylere geldi sıra. Güneşli’deki mahalle muhtarları benden çocuk parkı istedi biz de gönderdik 5 mahallemize bu efendi bu parkları istemedi Halil Posbıyık gönderiyor diye. Böyle bir zihniyete sahip. Burada il genel meclis üyelerimiz, hepsi pırıl pırıl sizin evlatlarınız benim evlatlarım. Onlara birlikte sahip çıkacaz ki köylerimiz hak ettiği hizmeti alsın. Tek derdimiz arkamızdan ismimizin iyilikle anılması. Allah razı olsun denilmesi.”

 

    (Haber Merkezi)