Gazeteniz Önder'in Sayfa Editörü Derya Cebesoy Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne  (TGC) üye oldu ve gönderilen rozetini de taktı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin her ayın son pazartesi günü düzenlenen ve yeni üyelerin rozetlerini takma törenine, üyeliği Balotaj Kurulu'nda kabul edilen Derya Cebesoy da davet edilmişti. İşlerinin yoğunluğu ile bu törene katılamayan Derya Cebesoy'un rozeti kendisine gönderildi. Derya Cebesoy'un rozetini Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Kdz. Ereğli Temsilcisi Mustafa Kemal Bektaş "hayırlı olsun" dileğiyle taktı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl düzenlediği "Yerel Basın Ödülleri" yarışmasında 2008 yılı Fotoğraf Dalı Birinciliği de bulunan Derya Cebesoy, ayrıca sarı basın kartı başvurusunu yaparak bekleme süresini de dolduruyor.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne gazeteciler kriterlerini yerine getiren, sarı basın kartı sahibi veya işvereni ile fikir işçiliği sözleşmesi yapan ve bu sorumlulukta çalışanlar üyelik başvurusu yapabiliyor. Üyelik için başvurusunu yapan gazetecinin Balotaj Kurulu'nun denetimi sonrasında üyeliği kabul edilirse, İstanbul'a rozet takma törenine davet ediliyor. Her ayın son pazartesi günü de, TGC Lokalinde düzenlenen törende yeni üyelerin rozeti takılıyor.