Ereğlili hayırsever Zuhal Yılmaz'ın oğlu Mehmet İhsan Yılmaz yaşamını SenemTetikaşar ile Cehennemağzı Mağaralarında düzenlenen düğün töreni ile birleştirdi.

Damat Mehmet İhsan Yılmaz, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, tarihi yerleri sevdiklerini ve Ereğli'de bulunan tarihi Cehennemağzı mağaralarında düğünü yapmak istediklerini belirterek, "Tarihi yerleri seviyoruz, memleketimizin de böyle güzel bir yeri var. Turizme de katkı olsun istedik onun için Cehennemağzı mağaralarında istedik. Hikayesini okuduğumuz etkilendiğimiz bir yerdi onun için burada düğünümüzü yapmak istedik" dedi.

AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türk Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Özcan Türkakın'ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde Mehmet İhsan Yılmaz yaşamını Senem Tetikaşar ile birleştirdi. Çok sayıda tanınmış simanın katıldığı düğün töreni tam anlamıyla muhteşemdi. Garsonların İstanbul'dan geldiği düğünde ünlü sanatçı Bengü'de konser verdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın kıydığı nikahta konuşan Genel Başkan Yardımcısı Soylu, genç çiftlere mutluluklar dileyerek, "Sizi bugüne kadar yetiştirenleri ailelerinizi şu güzel gözler ile sizleri izleyenleri sizlere emek verenleri, birbirinizi fazla sevin, birbirinizi fazla severseniz ailenizin de mutluluğu saadeti her geçen zaman artar. Biz yaşıyoruz hayatta bir çoğumuzun aile ahiret inancı da var hepimiz öteki dünyaya gittiğimizde cennete gitmek istiyoruz her ne kadar burası Cehennemağzı mağarası olsa da cennete gitmek isityoruz. Allah o cennetin dünyada bir tek cinsin ayaklarına vermiş kadınların, annelerin. Elbetteki bu cüzdan da bu cüzdan değil tabiki Senem ben yıllardır tanıyorum biz komşuyuz. Sadiye hanımın bende çok büyük emekleri vardır. Abisi Alpay benim sınıf arkadaşım. Hala onunla çektirdiğim fotoğraflar benim hayatımın en güzel fotoğrafları. Hem cüzdan Seneme verilecek aile de Mehmet İhsan'da sana emanet. Allah bir yastıkta ömür boyu mutlu etsin, örnek bir aile olsun, hem geleneklerimize, adetlerimize, yakışır bir şekilde herkes şunu söylesin size bir evlilik örneği veriyoruz Senem ile Mehmet İhsan'ın diye" dedi.

Evlilik cüzdanını gelin Senem Yılmaz'a teslim etti. Bir süre düğünde kalan Soylu daha sonra düğünden ayrılarak ilçe merkezinde AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Fatih Çakır ve partililer ile bir kafeteryada bir araya geldi.