5 Mart 2012 günü saat 12.00 civarında işyerinde rahatsızlanan Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin Hukuk İşleri Danışmanı Celal Tatar'ın kalp krizi geçirdiğinin tespit edilmiş ve Zonguldak Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Tatar, 8 Mart 2012 günü bu hastaneden taburcu edilerek Kdz. Ereğli Belediyesi'nin lojmanlarındaki evinde dinlenmeye çekildi.

Bilindiği gibi; Celal Tatar, işyerinde iken kendini iyi hissetmemesi üzerine hemen yakınındaki 5 nolu Aile Hekimliğinde Dr. Kenan Şahin'e başvurmuş, Dr. Şahin, Tatar'ın kalp krizi geçirdiğini tespit ederek gereken ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Alo 112'den ambulans istemişti. Ambulansın gecikmesi üzerine de bu kez Anadolu Hastanesi'nden ambulans talep eden Dr. Şahin, bu ambulans ile Celal Tatar'ı hastaneye kaldırmıştı. Anadolu Hastanesi'nden de saat 13.00'de Zonguldak Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Celal Tatar, burada üç gün yatarak tedavi olduktan sonra 8 Mart günü taburcu edildi.

Gazeteniz Önder'in imtiyaz Sahibi Celal Bozkuş ve Celal Tatar'ın eniştesi de olan TED Koleji Müdürü Selim Aslankaya birlikte Zonguldak'a giderek hastaneden taburcu edilen Tatar'ı alıp Kdz. Ereğli'deki evine getirdiler.

Celal Tatar'a bir kez daha geçmiş olsun diyor, sağlığına yeniden kavuşmasının mutluluğunu paylaşıyoruz.