Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı yöneticileri ve öğrenci grubu Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

 

Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı Onursal Başkanı Canpolat Pamay, vakfın yönetim Kurulu Başkanı M. Sağlam Gürol, yöneticiler Erkal Ünal, Tekin Gürkan ile birlikte Mehmet Çelikel Lisesi Müdürü Hasan Koca, Edebiyat Öğretmeni Erol Koca ve öğrenci grubu Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Ereğli Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

Lise öğrenimini tamamladığı Mehmet Çelikel Lisesi'nin vakıf ve okul yöneticilerini makamında ağırlamaktan büyük mutluluk duyan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konuklarıyla sohbetinde lise yıllarına döndü. Mehmet Çelikel Liseli olmanın kıvancı ve yaşanan güzel anılar üzerine kurulan sohbete iştirak eden öğrencilerle de, geçmiş ile bugün arasındaki farklarla ilgili tespitler paylaşıldı. Ziyarette Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Mehmet Çelikel Lisesi öğrencilerinin sorularını yanıtlayarak güzel bir röportaja da imza attı. Röportaj bitiminde de Başkan Posbıyık konuklarını öğle yemeğinde misafir etti. Vakıf yöneticilerinin hediyelerini kabul eden Başkan Posbıyık, konuklarını uğurlarken de kendilerine kente özgü çeşitli hediyeler takdim etti