Erdemir Çelik Üretim Baş Müdürlüğü çalışanları, geleneksel hale getirdikleri Dayanışma ve Kaynaşma Gecesi düzenlediler.
Büyük Anadolu Ereğli Hotel Salonu’nda gerçekleştirilen geceye, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, Baş Temsilci Mustafa Yıldız, bazı şube yöneticileri, Formenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Sağlık Müdürü Tamer Akın, Tez Medikal doktorları ile 300’ün üzerinde iş yeri çalışanları katıldı.
Gecede konuşan Şube Sekreteri Ercan, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik ve dayanışmayı daha da güçlendirdiğini söyledi.
Türk Metal Sendikası’nın, her zaman üyelerinin yanında olduğunu, hak ve menfaatlerinin korunmasında da üst düzey çalışmalar yaptığını anlatan Ercan, “Örgütlü toplum hedefe giden yolun yarısını kat etmiş demektir. 
Birlik ve beraberlik içinde sağladığımız dayanışmayla hak ve menfaatlerimizi alma ve koruma yönünde mücadele veriyoruz” dedi. 
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın Ereğli’ye gelerek, Erdemir işçisine verdiği önemi vurguladığını hatırlatan Ercan, “Sayın Genel Başkanımızın karşılanmasından uğurlanmasına kadar sürede gösterdiğiniz coşku, sevgi, saygı ve dayanışmanızdan dolayı sendikamız adına hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. Geceye katılanlar yenilen yemeğin ardından çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.