Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Belediye’ye yeni alınan cenaze taşıma aracı açılışında yaptığı konuşmada, “Tek Bayrak Tek Millet altında ilerlemeye gayret gösterelim” dedi.
Alaplı Belediyesi yeni aldığı tam donanımlı konforlu cenaze taşıma aracı için tören düzenlendi. Alaplı Merkez Camii önünde düzenlenen törende vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi.
Törende bir konuşma yapan Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Bir gün hepimizi bu araca bineceğiz onunun için bu fani dünyada hepimiz kardeşçe yaşamalıyız dedi.
Dostlukların arkadaşlıkların kıymetini bilmek gerektiğini belirten Çimenoğlu, “ Cumhuriyetimizi, Ülkemizi, Üniter Devletimizi tek bayrak, tek millet altında ileriye taşımaya hep beraber gayret edelim. Parçalanmayalım bölünmeyelim ve resmi dilimizle bu işi götürelim” dedi.  Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ise, cenaze aracının alımda katkısı olanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından Alaplı İlçe Müftüsü Hüseyin Baş tarafından dua yapıldı.
Dua’nın ardından Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, TSO Başkanı Rafet Kılıç ile birlikte aracın açılış kurdelesini kestiler.