Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Önce Kozlu'da asfalt tesisini kaldıran Başkan Bektaş, şimdide 'Alo 188 Cenaze Hattı' ile sağlık hizmetini belde halkının hizmetine sundu.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediye binasında yaptığı açıklamada, seçim öncesi belde halkına verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye çalıştıklarını vurguladı.Asfalt tesisinden sonra şimdide "Alo 188 Cenaze Hattı"nı halkın hizmetine sunduklarını ifade eden Bektaş, şunları söyledi;
"Göreve başladığımız günden bugüne kadar halkımın huzuru ve istikrarı için çalışıyoruz. Yeter ki, Kozlu'da huzur ve istikrar olsun. Yaptığımız altyapı çalışmalarının yanı sıra belediye olarak sosyal hizmetlere ağırlık vermeye başladık. Kozlu'da belediye bünyesinde Alo 188 Cenaze Hattı ile sağlık hizmetini halkımın hizmetine sunmaya başlıyoruz.Kozlu'da cenaze olduğu zaman, cenaze sahibi 'Alo 188 Cenaze Hattı'nı arayarak, sadece adresini söyleyecek. Belediyede görevlendirdiğimiz görevliler tarafından cenaze evine gidilerek, cenazenin yıkanması, kefenlenmesi, cenaze aracı ve cenazeyi defin işi tamamen belediye tarafından karşılanacak. Cenaze sahibinin cebinden bir kuruş ücret çıkmayacak. Çünkü ölüsüne saygı göstermeyen dirisine hiç saygı göstermez. Kozlu halkı şunu hiçbir zaman unutmasın, biz seçim öncesi ne söz verdiysek tek tek yerine getirmeye çalışacağız."
"EVLERİ TEK
TEK DOLAŞACAĞIZ"
Sağlık hizmetini de halka kazandırdıklarını vurgulayan Bektaş, belediye tarafından görevlendirilen görevliler tarafından her gün evlerin tek tek gezileceğini, derdi ve sıkıntısı olan ailelerin derdine derman olacaklarını söyledi.
Bektaş, belediyenin görevlendireceği iki bayan görevlinin tespit ettiği ailelerin dertleri ve sıkıntıları not alınarak, acil olarak belediye tarafından karşılanacağını söyleyerek, "Belediyemiz tarafından görevlendirdiğimiz iki bayan görevli her gün evleri tek tek gezerek sorunları not alacak. Görevli arkadaşlarımız tarafından not alınan her türlü dert ve sıkıntı bizlere ulaştırılarak, belediyemiz tarafından acil bir şekilde karşılanacak. Hastası olan, hastaneye gidemeyen, buna benzer her türlü dert ve sıkıntılar görevlilerimiz tarafından tespit edilerek hiçbir ücret karşılığı olmadan belediyemiz tarafından sorunlar çözülecek" şeklinde konuştu.