Kandilli’de EKİ’de çalışan eşi Ahmet Öz’ü kaybettikten sonra, bu kurumun Armutçuk Özel İlkokulu’nda çalışarak 7 çocuğunu büyüten Gülbahar Öz, bir süredir İstanbul’da yaşayan çocuklarının yanında ve tedavi altındaydı. Yaşama veda ederek  aramızdan ayrılan Gülbahar Öz’ün cenazesi 19 Mayıs 2019 Pazar günü Kdz. Ereğli’ye getirildi. Meydanbaşı’ndaki evinin önünde helallik alınmasının ardından Bozhane Camisinde kılınan ikindi/cenaze namazı sonrasında Kandilli’de Belediye Mezarlığı’nda eşinin yanında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kandillililer Derneği'nin eski Başkanları Orhan Akçakese, Nezih Kırdar, Kandilliler Derneği yöneticileri, GMİS 'in eski Genel Başkan Yardımcılarından Rahmi Yaman, Ereğli''de ikamet eden Kandillililer, ailesi, dostları ve sevenleri katıldı. 

89 yaşında aramızdan ayrılan Gülbahar Öz’ün; İbrahim, Mehmet, Nazire, Mustafa, Günay, Turgut ve Şirin isminde 7 çocuğu bulunuyor.

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.