Anne, baba, çocuk ve torunları ile toplam 10 kişinin geçimini sağlayan Günaydın, 2004 yılında Kepez Mahallesi mevkisinde karşı yönden gelen Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans ile çarpıştı.

Kaza sonrası ambulansta oluşan 2 bin 750 liralık hasar bedelini ödemediği gerekçesiyle Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hakkında açılan dava sonucu haklı olmasına rağmen mağdur edildiğini iddia ederek, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığın da aralarında bulunduğu 450 devlet kurumuna 100 bin evrak gönderen Günaydın, sosyal medya üzerinden AK Parti Zonguldak Milletvekillerine çağrı yaparak cenazesine katılmamasını istedi.



AK Parti Zonguldak Milletvekillerimin dikkatine diyerek çağrı yapan Günaydın şu ifadelere yer verdi:


"BİR GÜN BELEDİYE ANONS YAPACAK.! RECEP GÜNAYDIN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR, DOST VE AKRABALARINA TEESSÜRLE DUYURULUR.

57 YILDAN BERİ BENİ TANIMAYANLAR ANLAYACAKLARKİ SİZ DAHİL BU DÜNYADAN BİR RECEP GÜNAYDIN GELDİ GEÇTİ ANKARA'DAN İŞİ GÜCÜ BIRAKIP CENAZEME GELECEKSİNİZ, BELKİ DE YERİŞEMEYECEK GEÇ KALACAKSINIZ, SAĞLIĞIMDA ARAYIP SORMADINIZ CENAZEME GELMEK İÇİN HİÇ ZAHMET ETMEYİN BEN KENDİM GİDERİM. SAYGILARIMLA"

 

GAZETECİLERE AÇIKLAMA YAPTI

Kullandığı aracın ambulans ile çarpışması sonucu kendisinin kumpas kurulduğunu da iddia eden recep Günaydın, mağduriyetini şu sözlerle dile getirmişti.