Kdz.Ereğli’de bir giyim mağazasında bayanların etek altlarını cep telefonu ile çeken şahıs suçüstü yakalandı. Olay yerinde bulunan polis memuru, daha önce de aynı suçtan gözaltına alınan şahsı suçüstü yakaladı ve etkisiz hale getirdi. Kdz.Ereğli’de yaşanan olay güvenlik kameralarına da yansıdı.

 

Olay, 4 ay önce Kdz.Ereğli’de giyim eşyalarını denemek amacı ile kabine giren bayanları cep telefonu ile çekerek taciz eden F.A. (27), olayın duyulmasının ardından yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 4 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan F.A., aynı suçu işlerken suçüstü yakalandı. Kıyafetlere bakarken eşyayı yere düşüren F.A., bu sırada cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalıştı. Güvenlik kameraları, bu hareketi 3-4 kez tekrarladığını kaydetti.

POLİS SUÇÜSTÜ YAPTI
Olayın gerçekleştiği mağaza yakınlarında bulunan bir polis memuru, F.A.’yı tanıyarak takibe başladı. Dükkana F.A.’dan sonra giren polis memuru, kişinin bayanların arkasında dolaştığını ve yere birkaç kez eğilip kalktığını gördü. F.A.’yı dükkanın dışına çıkaran memur, elindeki cep telefonuna el koydu. Polisle uzun süre mücadele ederek olay yerinden kaçmak isteyen kişiye vatandaşlar da müdahale etti. F.A.’nın cep telefonundan mağaza içerisinde bulunan bazı bayan müşterilerin etek altı görüntüleri çıktığı bildirildi.